top of page
  • Yazarın fotoğrafıFelix Steinberg

Antalya Havaalanı Belek Vip Transfer Hizmetleri


Farklı firmalar için önemli bir buluşma noktası olan Belek, golf turlarından deniz turlarına kadar hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeken etkinlikler için popüler bir mekan olarak biliniyor. Tatil ve seyahat amacınız ne olursa olsun, Tourwix Vip Transfer size güvenilir hizmetler için bir çözüm sunar, aynı zamanda herkes için uygun fiyata kolay ve hızlı ulaşım sağlamak için tasarlanmış Belek Vip Transferleri için bir çözüm sunar.

Antalya Havaalanı Belek Vip Transferi Ne Kadar Sürer?

Antalya Havalimanı 40 km uzaklıktadır. ve ortalama 40 dakika süren Belek Vip Transferleri, kolayca ulaşabileceğiniz bir lokasyonda. Belek, tarihi ve doğal güzelliği ile büyük değerini göstermekle birlikte, tatilcilere farklı aktivite seçenekleri sunarak bölgede ulaşım talebini artırmakta ve dolayısıyla Vip Transfer sıklığını artırmaktadır. Bu sayede beklemeden ve keyifli bir tatil için ayırdığınız zamandan ödün vermeden Antalya Belek Vip Transferinden faydalanabilirsiniz.


Belek Vip Transferi Nerelere Yapılmaktadır?


Antalya Havalimanı'na indikten sonra hangi oteli seçerseniz seçin, beklemeden veya aktarmalı uçuşlar olmadan doğrudan Belek'teki konaklama yerinize girebilirsiniz. Tourwix Travel & Vip Transfer, müşterilerinizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sizi birçok prestijli otele götüren Vip Transfer seçenekleri yaratarak, bölgenin önde gelen Vip Transfer şirketlerinden biri olarak farkını göstermektedir.


Antalya Havalimanı Belek karşılama aralığında ziyaret edebileceğiniz oteller arasında Robinson Nobilis, Xanadu Resort, Gloria Golf, Gloria Serenity, Letoonia Resort, Caesars Temple, Rixos Premium Belek, Papillon Zeugma, Gloria Verde, Papillon Aysha, Maritim Pine Beach, Cornelia Deluxe ve Tui bulunmaktadır. Sihirli Hayat. Bölgede Imperial gibi birçok ünlü isim var. Tourwix Travel & Vip Transfer, Antalya Belek'ten Maxx Royal Belek, Spice Hotel, Adem Eve, Güral Premier Belek ve Paloma Grida gibi birçok tanınmış markanın yer aldığı farklı duraklara, otel tercihlerini göz önünde bulundurarak ziyaret etme fırsatını tamamen ortadan kaldıran Vip Transferler sunmaktadır. Silme olarak kabul edilebilir.


Belek Vip Transferi İçin Güvenilir Hizmetler


Tourwix Travel & Vip Transfer ekibimiz için bütçe ve zaman ayırmanın yanı sıra uzun zamandır bir tatil veya toplantı planlamış olmanız çok önemlidir, her zaman müşterilerini memnun etmek isterler ve bu da sizin için. Sahne referansları dikkat çeken Tourwix Travel & Vip Transfer'i tercih etmeniz önerilir. Hızdan maliyete, araç konforundan varış istasyonlarının çeşitliliğine kadar en ideal hizmet koşullarını sunan Tourwix, Antalya Havalimanı Belek Havalimanı Vip Transferlerinde ve sunduğu tüm hizmetlerde lider olarak memnuniyetinizi garanti eder. onun alanı. Aspendos Tiyatrosu ve Perge Antik Kenti gibi güzelliği ile büyüleyen birçok tarihi mekana ev sahipliği yapan bölgeyi ve en hesaplı Antalya'yı gezmek için Tourwix ekibinin deneyimli kadrosuna güvenebilirsiniz. Belek alma ve bırakma. Tüm sorularınız için size rehberlik edecek iletişim bilgilerinden ekibimizle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilir, Vip Transfer hizmetinin sunduğu tüm avantajlarla seyahatinizi çok keyifli hale getirebilirsiniz.


Antalya Havalimanı'na 42 km. Uzak bir mesafede bulunan Belek, turistik tesislerinin kalitesiyle özellikle Antalya merkeze ve havalimanına yakınlığı ile yerli ve yabancı turistlerin oldukça rağbet ettiği bir bölgedir.


Bölge, özellikle golf turizmi, futbol takımı kamp organizasyonu, kamu ve özel sektör kuruluşlarına yönelik konferans ve kongre etkinlikleriyle öne çıkıyor.


Bakılacak başlıca yerler şunlardır:


1. Aspendos Tiyatrosu Bölgedeki en önemli tarihi yapı Aspendos Tiyatrosu'dur. Aspendos Tiyatrosu, 2000 yaşında olmasına rağmen 15.000 kişi kapasiteli antik dev bir tiyatrodur, hala iyi korunmuş ve eski tiyatrodan farklı bir durumda günümüze kadar gelmiştir. En mutlu edici özelliği ise hala kullanılıyor olmasıdır. 2. Perge Antik Kenti Perge kasabasına ulaştığınızda mozaiklerle kaplı uzun yol boyunca Perge antik kentini görebilirsiniz. Helenistik döneme ait olan antik kent, Belek'te kesinlikle görülmesi gereken bir turistik yer. Bir zamanlar Pamfilia'nın başkenti olan ve çok önemli bir yere sahip olan Perge'de antik hamamları, Akropolis'i ve kent meydanı olarak kullanılan çarşıyı gezebilirsiniz.


Bölgedeki başlıca günübirlik geziler Manavgat veya Antalya şehir turları, alışveriş turları, Manavgat gezileri ve raftingdir. Ayrıca Perge ve Aspendos antik kentlerine oldukça yakın olan Belek, deniz, kum ve güneş dışında kültürel etkinliklere katılmak isteyen turistler için farklı seçenekler sunuyor.


*Antalya Havalimanı'ndan Belek'e Tourwix Travel & Vip Transfer aracı ile yaklaşık 40 dakika.


Antalya Belek Bölge Otelleri ve Vip Vip Transfer


Antalya Havaalanı - Robinson Nobilis Vip Transfer

Antalya Havaalanı - Xanadu Resort Vip Transfer Antalya Havaalanı - Gloria Golf Vip Transfer Antalya Havaalanı - Gloria Serenity Vip Transfer Antalya Havaalanı - Letoonia Resort Vip Transfer Antalya Havaalanı - Ceasars Temple Vip Transfer Antalya Havaalanı - Rixos Premium Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Papillon Zeugma Vip Transfer Antalya Havaalanı - Gloria Verde Vip Transfer Antalya Havaalanı - Papillon Aysha Vip Transfer Antalya Havaalanı - Maritim Pine Beach Vip Transfer Antalya Havaalanı - Cornelia Deluxe Vip Transfer Antalya Havaalanı - Tui Magic Life Imperial Vip Transfer Antalya Havaalanı - Maxx Royal Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Spice Hotel Vip Transfer Antalya Havaalanı - Adem Eve Vip Transfer Antalya Havaalanı - Güral Premier Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Paloma Grida Vip Transfer Antalya Havaalanı - Granada Luxury Resort Spa Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Voyage Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Arma's Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Limak Arcadia Vip Transfer Antalya Havaalanı - Limak Atlantis Vip Transfer Antalya Havaalanı - Selectum Luxury Vip Transfer Antalya Havaalanı - Sueno Golf Vip Transfer Antalya Havaalanı - Sueno Deluxe Vip Transfer Antalya Havaalanı - Tui Magiclife Masmavi Vip Transfer Antalya Havaalanı - Sirene Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Bellis Deluxe Vip Transfer Antalya Havaalanı - Papillon Belvil Vip Transfer Antalya Havaalanı - Sun Zeynep Resort Vip Transfer Antalya Havaalanı - Titanic Deluxe Vip Transfer Antalya Havaalanı - Rixos Land of Legends Vip Transfer Antalya Havaalanı - Sarp Otel Kadriye Vip Transfer Antalya Havaalanı - Sarp Otel Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Ceres Otel Vip Transfer Antalya Havaalanı - Innvista hotel Vip Transfer Antalya Havaalanı - Regnum Carya Golf Vip Transfer Antalya Havaalanı - Kaya Riu Vip Transfer Antalya Havaalanı - Kaya Palazzo Vip Transfer Antalya Havaalanı - Belcon Club Hotel Vip Transfer Antalya Havaalanı - Belconti Vip Transfer Antalya Havaalanı - Tui Magiclife Waterworld Vip Transfer Antalya Havaalanı - Susesi Resort Vip Transfer Antalya Havaalanı - Ela Quality Resort Vip Transfer Antalya Havaalanı - Cornelia Diamond Vip Transfer Antalya Havaalanı - Calista Luxury Vip Transfer Antalya Havaalanı - Green Max Hotel Vip Transfer Antalya Havaalanı - Gloria Sports Arena Vip Transfer Antalya Havaalanı - Kempinsky Hotel The Dome Vip Transfer Antalya Havaalanı - Ic Santai Family Resort Vip Transfer Antalya Havaalanı - Crystal Tat Beach Vip Transfer Antalya Havaalanı - Club Megasaray Vip Transfer Antalya Havaalanı - Adora Golf Vip Transfer Antalya Havaalanı - Club Asteri Belek Vip Transfer Antalya Havaalanı - Ak Palace Vip Transfer Antalya Havaalanı - Altis Resort Vip Transfer


18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page