top of page
  • Yazarın fotoğrafıFelix Steinberg

Havalimanı Transfer Hizmet Servisi Nedir

Güncelleme tarihi: 13 Haz 2021



Havalimaninda Covid 19
Havalimanı Transfer Hizmet Servisi nedir?


Havalimanı Transfer Hizmet Servisi; Herhangi bir adresten (Otel, Apart, Villa) veya havalimanından gitmek istediğiniz herhangi bir adrese seyahat etmek denir. Bu hizmeti doğru ve kaliteli bir şekilde transfer firması tarafından vermek için, müşterinin iletişim bilgileri (E-mail, Telefon, Ad / Soyad) ihtiyac olacaktır. Transfer Hizmetinden faydalanmak için, hemen müşteri hizmetlerinden bilgilerinizi paylaşarak veya web sitesi üzerinden tamamlayabilirsiniz. Ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kart ve Hesaba Havale ile ödeme yapabilirsiniz. Ekibimize Nakit ödeme seçenekinde, hizmet başlamadan önce yetkiliye ödeme yapmayı unutmayın. Ödeme koşullarını ve İptal şartlarını okuduğunuza emin olun.

Antalya Havalimanı Otel Transferi


Antalya Havalimanı Otel Transferihavalimanından rezervasyon yaptığınız Bölgedeki otele transfer hizmeti denir. Bu tür Havalimanı transferi iki şekilde sunulmaktadır, biri grup diğeri özel transfer ve bugün çok önemli olduğunu biliyoruz çünkü tatil konusu olunca her zaman önce konaklayacağınız yer akla gelir ve ulaşım ikinci plan da kalır. Aslında ilk tatil planı yaparken önce gideceğiniz yere nasıl ulaşırım araştırmanız iyi olur. Tourwix Travel & Transfer bu konuda sizlere yardımcı olur.

Antalya Havalimanı Transfer Ücretleri

Antlaya havalimanı transfer ücretleri – bu konu ile ilgili sizler için bir araştırma yaptık. Havalimanı transfer ücretleri firmalara göre değişiyor. Covid -19 nedeni ile fiyatlar çok değişken ve normal günlerde havalimanı transfer fiyatları sabit şekilde kalır ama otel konaklama gibi sezon fiyatlarda havalimanı transfer service farklı ola biliyor. Bayramalara özel fiyatlandırma firmalara göre kampanya uygulanır. Tourwix Travel & Transfer firması bir kaç satış platformlarda yer alıyor, Acente B2B, Otel B2B ve B2C olarak hizmet vermektedir.

Antalya Havalimanı Taksi


Antalya havalimanı taksi – her havalimanında olduğu gibi Antalya Terminal 1, Terminal 2 ve iç hatlarda taksı durağı bulunmaktadır. Taksi Havalimanı servisi 7/24 hizmet vermektedir. Taksi sipariş için taksi durağına kadar yürümeniz gereklidir. Taksi fiyatlarını öğrenmek için, durağın yanında Fiyat tablosunda gideceğiniz yerin fiyatını göreceksiniz. Taksi ve Özel Havalimanı Transfer farkı nedir? Antalaya Özel Transfer sizi ve ya müşterinizi, Ad/Soyad Panosu ile Havalimanı dış kapısında bekliyor, bagajınızı arabaya kadar taşıyor kaliteli ve özel Tourwix Travel & Transfer Vip araçlarla gideceğiniz adrese teslim ediyor.

Antalya Havalimanı Vip Transfer


Antalya Havalimanı Vip Transfer- Akdeniz bölgesinde Tur Operator genellik olarak yurt dışında acentelerine paket tur satıyor. Paket tur nedir? Bilmeyenler için ve bilenler için bir hatırlatma olsun, paket turun acıklaması tur operator tarafından hazırlanmış (Sigorta + Uçak bileti + Havalimanı Grup Transferi ve Otel Konaklama) denir. Müşterinin isteğine göre özel havalimanı transfer ve Fast Track (Hızlı Geçit) hizmetler teklif ediliyor. Her bir tur operatorun özel havalimanı transferi farklı ola bilir. Antalaya havalimanı Vip Transfer tur operatorlardan başka Vip havalimanı transfer firmaları daha uygun fiyatlar ile yapıyorlar. Tourwix Travel & Transfer başta olan firmalardan biri olan, kaliteli havalimanı transfer hizmeti veriyor.

TourwixTravel & Transfer olarak siz değerli okuyucularımız, sorularınıza cevap verdiysek ne mutlu bize. Sizlere gündemle bağlı konular hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz. Herşeyden önemli, hayatta sağlık. O zaman çok değerli zamanınızı kayıp etmeden tatilinizi şimdiden planlayın, zamanı durdura bilmiyoruz. Hadi gelin beraber zamanı kontrol altına alalım. Hayatınızın her anında Tourwix Travel & Transfer olarak yer almak istiyoruz. Bize güvenin, bu bize ilham veriyor. Size hizmet vermekten keyif alıyoruz.

31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page