top of page
  • Yazarın fotoğrafıFelix Steinberg

TUI, Ruslara Türkiye'de yeni bir tatil şekli sunuyor: 1 Nisan'dan itibaren



Tur operatörü TUI Russia, markalı tatil konseptleri geliştirmeye devam ediyor.


Fun&Sun Hotels'e Türkiye, Mısır ve Kıbrıs gibi destinasyonlarda özel bir eğlence sunan tur operatörü TUI Russia, bu yıl yeni ürünlerini piyasaya sürecek.


Fun&Sun Otel Kalite Kontrol Müdürü Natalia Grevtseva, TUI basın toplantısının bir parçası olarak Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde geçen hafta düzenlediği basın toplantısında yeni tatil formatını tanıttı.


60'tan fazla yeni Fun&Sun oteli geliyor


Bu nedenle Mısır, Türkiye ve Kıbrıs'ta FUN&SUN otelleri işleten TUI, farklı ülkelerde 60'tan fazla yeni FUN&SUN oteli açmayı hedefliyor.




Rixos Beldibi 1 Nisan'da Fun&Sun PREMIUM Beldibi ile açılıyor


FUN&SUN ailesinin ilk premium resort oteli olan FUN&SUN PREMIUM Beldibi (eski adıyla Rixos Beldibi), "ultra her şey dahil" sistemiyle Türkiye'de hizmete başladı. Otel, 1 Nisan'da misafirlerini ağırlamaya başlayacak.


FUN&SUN PREMIUM konsepti, otel müşterileri için bir dizi özel hizmet içermektedir. Bu oteller, maksimum konfor arayan gezginler için TUI tarafından özel olarak tasarlanmıştır.


Tourwix Travel'den Özel Havalimanı Transferi


Firmamızın size ve aile bireylerine tatil zamanı Antalya Havalimanın'dan sizin istediğiniz otele konforlu ve güvenli Vip araçları hizmet vermektedir.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page